BouwjeTuinhuis heeft voor u de volgende artikelen

€ 106,95/ stuk

Werkbank Luxe

De functie van deze luxueuze werkbank uit ge?mpregneerd grenen spreekt voor zich: bloemen en planten verpotten, kleine tuinklusjes uitvoeren... Door de impregnatie van het grenen wordt de duurzaamheid vergroot. De zinken bak die je op de foto ziet, is inbegrepen in de lage prijs van de werkbank. Afmeting: 122 x 46 x 82 cm Houtsoort: Ge?mpregneerd grenen Inclusief: Bevestigingsmaterialen en zinken bak

Meer informatie »

€ 162,95/ stuk

Werkbank XXL

De functie van deze extra grote werkbank uit ge?mpregneerd vuren spreekt voor zich: bloemen en planten verpotten, kleine tuinklusjes uitvoeren... Door de impregnatie van het vuren wordt de duurzaamheid vergroot. Het zinken tafelblad die je op de foto ziet, is inbegrepen in de lage prijs van de werkbank. Afmeting: 180 x 50 x 80 cm Houtsoort: Ge?mpregneerd vuren Inclusief: Bevestigingsmaterialen en zinken blad

Meer informatie »

Werkbank

Een werkbank in de tuin is het ideale hulpmiddel om bijvoorbeeld bloemen en planten te verpotten zonder je rug daarbij onnodig te belasten.

Je kan kiezen tussen een werkbank in geïmpregneerd grenen of een werkbank in geïmpregneerd vuren. De versie in geïmpregneerd grenen is iets kleiner van formaat maar heeft langs de andere kant wel een bak uit zink die je kan vullen met bijvoorbeeld potgrond. De werkbank in geïmpregneerd vuren heeft geen bak maar beschikt langs de andere kant ook over tafelblad uit zink.

Beide modellen hebben een tweede vak onder het tafelblad. Hierop kan je jouw tuingereedschap een plaatsje geven of kan je bijvoorbeeld brandhout stockeren.

Heb je vragen over deze producten? Neem gerust contact met ons op!

Cookies | Uw privacy | Bouwjetuinhuis is onderdeel van EXZO