BouwjeTuinhuis heeft voor u de volgende artikelen

€ 50,95/ stuk

Autobandschommel

Speelgarnituur Autobandschommel Op zoek naar een avontuurlijk schommelzitje om te schommelen, zwaaien en klauteren? Dan is een bandschommel de juiste schommel voor jou! Het leuke van een autobandschommel is dat je er bovenop kunt zitten, maar ook op kunt staan of in kunt hangen. De autobandschommel wordt met touw geleverd.

Meer informatie »

€ 23,95/ stuk

Babyschommel

Speelgarnituur Babyschommel kunststof

Meer informatie »

€ 91,95/ stuk

Duo Seat blauw

Speelgarnituur Duo Seat blauw Een kunstof duo-schommel voor twee personen. Geheel van kunstof waardoor de duo-zit goed weerbestendig is. De schommel is makkelijk in hoogte te verstellen en op te hangen aan reguliere schommelhaken.

Meer informatie »

€ 91,35/ stuk

Duo Seat Metaal

Speelgarnituur Dubbelzit metaal rood Nooit geen ruzie meer over wie als eerste mag schommelen. Deze Duo Seat Schommel uitgevoerd in metaal in de kleur rood is geschikt voor 2 kinderen in de leeftijd van 3 - 12 jaar. Maximaal belastbaar gewicht van deze fraaie metalen dubbele schommel bedraagd 150 kg. Deze dubbele schommel wordt in set als bouwpakket geleverd en is eenvoudig te monteren. Het metalen frame van deze Duo Seat Schommel is van rood gepoedercoat staal. De afmetingen bedragen 92 x 44 x 53 cm. De twee houten zitvlakken van de schommel zijn 45 cm breed en 18.5 cm diep. Deze dubbele metalen kinderschommel wordt tevens geleverd met ophangogen en speciale PP-touwen van 10mm die in hoogte te verstellen zijn.

Meer informatie »

€ 141,95/ stuk

Kabelbaan

Speelelementen Kabelbaan Groen/Rood Puur genieten met deze geweldige attractie in uw eigen tuin. Hangend of zittend door de tuin vliegen.....!

Meer informatie »

€ 103,95/ stuk

Klimnet

Speelgarnituur Klimnet B 125 x H200 cm Dit klimnet is geschikt voor een montage tussen een frame met een maat van 125 x 200 cm. Dit klimnet zorgt voor eindeloos plezier voor kinderen die willen klimmen en klauteren. Het klimnet beschikt over touwen met een maaswijdte van 25 cm. Het klimnet is gemaakt van speciaal geknoopt PP-touw met een touwdikte van 10mm. Het stevige touw is daarmee weersbestendig en geschikt voor binnen- en buitengebruik.

Meer informatie »

€ 16,95/ stuk

Knopentouw

Speelgarnituur Knopen touw 250 cm lang Lengte: 190 cm Dikte: 26mm Zijn uw kinderen gek op klimmen en klauteren? Dit knopentouw zorgt ervoor dat zij zich helemaal kunnen uitleven.

Meer informatie »

€ 31,95/ stuk

Lintschommel

Speelgarnituur Lintschommel Deze Lintschommel heeft een zitje van kunststof in de kleur geel die flexibel is en daardoor geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 - 12 jaar. Het flixebele schommelzitje van kunststof is ca. 67 cm lang en 14 cm breed en wordt als set geleverd met ophangogen en speciale PP-touwen met een touwdikte van 10mm die in hoogte te verstellen zijn. De maximale belasting van deze Lintschommel bedraagd 50 kg.

Meer informatie »

€ 61,95/ stuk

Meegroeischommel

Speelgarnituur Meegroeischommel Deze kunststof meegroeischommel bestaat uit 3 demonteerde delen waardoor de schommel meegroeit met baby en kind. De handige 3 in 1 kinderschommel wordt standaard geleverd met veiligheidsriempje en gesp voor extra veiligheid van uw baby / peuter. Wanneer u de meegroeischommel compleet gebruikt is deze geschikt voor kinderen tot ca. 3 jaar. Zowel de gele rugleuning als het blauwe gedeelte voor de benen kunt u eenvoudig demonteren, zodat u kind als het ouder wordt zelfstandig in het zitje kan schommelen. Zo heeft uw kind jaren lang plezier van deze schommel. Daarnaast is de rugleuning extra hoog wat zorgt voor extra ondersteuning van rug en nek. Deze groeischommel wordt standaard geleverd met touw en ringen zodat u deze eenvoudig aan uw speeltoestel kunt monteren. Het touw (PP) heeft een touwdikte van 10mm en wordt geleverd met stelachten van gegalvaniseerd staal waardoor dit Babyzitje ?groeimodel? in te hoogte te verstellen is.

Meer informatie »

€ 11,95/ stuk

Rekstok

Speelgarnituur Rekstok Deze houten trapeze met touw en ophangoog is bedoeld om te bevestigen aan een schommelspeeltoestel.

Meer informatie »

€ 16,95/ stuk

Ringenset

Speelgarnituur Ringenset Deze metalen ringen worden als set van 2 ringen geleverd. De metalen ringen van gegalvaniseerd staal beschikken over kunststof grepen in de kleur rood voor een betere grip tijdens het swingen. De metalen ringen met rode grip zijn ca. 13 cm breed en 16 cm hoog. Deze metalen ringen wordt als set geleverd per 2 stuks inclusief ophangringen en speciaal slijtvast PP-touw met een touwdikte van 10mm. Het touw heeft een maximale lengte van 120 cm, en is door de handige stelachten in hoogte te verstellen. Het ringen hebben een maximaal belastbaar gewicht tot 50 kg.

Meer informatie »

€ 16,95/ stuk

Schommel Hout

Speelgarnituur Houten schommelplank Deze schommelplank voor een schommel of speeltoestel zorgt voor jarenlang speelplezier. De afmeting van deze houten schommelplank is 39 cm breed en 12.5 cm diep. De plankdikte van deze houten schommelplank van bedraagt ca. 1.3 cm. Deze houten schommelzit wordt geleverd inclusief metalen ophangring van gegalvaniseerd staal en touwverbindingen van gelast kunststof. Het speciale touw (PP) heeft een touwdikte van 10mm en wordt geleverd met stelachten van gegalvaniseerd staal waardoor deze houten schommelzit in de hoogte te verstellen is.

Meer informatie »

€ 14,95/ stuk

Schommel Kunststof

Speelgarnituur Kunststof schommel Dit rode schommelzitje van kunststof staat garant voor jarenlang speelplezier. De schommelzit is 38 centimeter breed en 15 centimeter hoog. De Kunststof Schommelzit Rood is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 3 - 12 jaar en heeft een max. draaggewicht tot 50 kg. De kunststof schommel voor kinderen wordt als set geleverd inclusief metalen ophangringen en touwen met een touwdikte van 10mm. Het touw heeft een maximale lengte van ca. 150 cm, en is door de handige stelachten in hoogte te verstellen.

Meer informatie »

€ 91,95/ stuk

Schommel Rubber

Speelgarnituur Rubber schommelzitje met ketting Dit rubberen schommelzitje zorgt voor eindeloos schommelplezier. De zwarte schommelzit van rubber is 45 cm breed, 16 cm diep en 26 mm dik en bevat een metalen inlegplaat voor extra stevigheid. Het rubberen zitje wordt standaard als set geleverd met een ijzeren ketting (2 stuks) dat eenvoudig te bevestigen is aan twee schommelhaken. De ijzeren ketting heeft een lengte van 2 meter en kan eenvoudig worden vastgemaakt aan de schommelzit met de meegeleverde bouten met oog en zelfborgende moeren. De kunststof borgring in de moer zet zichzelf vast op de bout zodat deze niet los trilt / draait tijdens intensief gebruik.

Meer informatie »

€ 130,95/ stuk

Schommel Vogelnest

Speelgarnituur Vogelnest schommel Dit leuke schommelnest is zeer geschikt voor in uw tuin. De vogelnest schommel heeft een diameter van 100 cm. Hierdoor is het mogelijk om twee kinderen tegelijk op dit nest te laten zitten. Zorg altijd voor een stevige verankering in de grond. De vogelnest schommel heeft 4 touwen zodat deze zeer stabiel blijft. Er zitten ogen aan de touwen, zodat u eenvoudig de schommel aan een schommelhaak kunt bevestigen.

Meer informatie »

€ 24,95/ stuk

Schotelzit Voor Kabelbaan

Speelelementen Kunststof schotel zit voor kabelbaan

Meer informatie »

€ 32,95/ stuk

Touwladder

Speelgarnituur Touwladder

Meer informatie »

€ 20,95/ stuk

Trapeze Ringen

Speelgarnituur Ring met trapeze

Meer informatie »

€ 20,95/ stuk

Ventolino Lime

Speelgarnituur Ventolino lime

Meer informatie »

€ 103,35/ stuk

Vierzijdige touwladder

Speelgarnituur 4-zijdige touwladder

Meer informatie »

Schommel

Deze subcategorie met de naam 'Schommel' is ietwat misleidend. Je vindt hier namelijk veel meer dan alleen maar schommels. Wat deze producten wel allemaal gemeenschappelijk hebben, is dat ze opgehangen moeten worden aan een, al dan niet houten, constructie.

De schommels hebben we in rubber, hout en kunststof. Daarnaast zijn er ook verschillende soorten touwladders, trapezes, knopentouwen, klimnetten en zelf een kabelbaan en een bokszak!

Laat je verrassen!

Cookies | Uw privacy | Bouwjetuinhuis is onderdeel van EXZO