BouwjeTuinhuis heeft voor u de volgende artikelen

€ 174,95/ stuk

Heater Plafond

Deze ronde heater voor ophanging aan het plafond is de perfecte terrasverwarming of tuinhuis verwarming. Zijn stijlvol en hoogwaardig design, in gegoten aluminium, is daarnaast ook nog eens waterbestendig waardoor je deze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De tuinverwarming van 60 cm diameter beschikt over een 220 - 240 V 900/1200/2100 W heater voor een optimale verwarming. Het verwarmingselement zelf bestaat uit halogeen/quartz. Inclusief in het pakket zit: afstandsbediening waarmee je de verwarming op drie verschillende standen kan zetten.

Meer informatie »

€ 264,95/ stuk

Heater Plafond/Wand

Deze langwerpige heater voor ophanging aan het plafond of wand is de perfecte terrasverwarming of tuinhuis verwarming. De heater produceert geen licht, enkel black heat. Zijn stijlvol en hoogwaardig design, in gegoten aluminium, is daarnaast ook nog eens waterbestendig waardoor je deze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De tuinverwarming van 109 cm lang en 23 cm breed beschikt over een 220 - 240 V 900/1800 W heater voor een optimale verwarming. Het verwarmingselement zelf bestaat uit halogeen/quartz. Inclusief in het pakket zit: afstandsbediening met 5-uurs timer waarmee je de verwarming op twee verschillende standen kan zetten en een ketting voor hangende montage + houder voor wandmontage.

Meer informatie »

€ 177,95/ stuk

Heater Wand

Deze langwerpige heater voor wandophanging is de perfecte terrasverwarming of tuinhuis verwarming. Zijn stijlvol en hoogwaardig design, in gegoten aluminium, is daarnaast ook nog eens waterbestendig waardoor je deze zowel binnen als buiten kunt gebruiken. De tuinverwarming van 70 cm lang en 14 cm breed beschikt over een 220 - 240 V 1800 W heater voor een optimale verwarming. Het verwarmingselement zelf bestaat uit halogeen/quartz. Inclusief in het pakket zit: afstandsbediening. Compleet met houder voor wandmontage. Aan - /uitstand

Meer informatie »

Tuinverwarming

Met onze tuin- en terrasverwarming van hoge kwaliteit kan je je zonder twijfel warm houden tijdens de traditionele winterbarbecue met vrienden of familie.

Dankzij de verschillende modellen in aanbod heb je de keuze uit staande of hangende tuinverwarming. Zo hebben we staande verwarming in piramidevorm. Deze zogenaamde gasheaters werken op een gasfles die je gemakkelijk kan (ont)koppelen. Als je liever een hangend verwarmingssysteem hebt, heb je de keuze uit plafond- of wandverwarming. In tegenstelling tot de staande modellen zijn dit geen verwarmingstoestellen op gas maar op elektriciteit. De meeste modellen op elektriciteit zijn ook bedienbaar op afstand door middel van een afstandsbediening.

Onze terras- en tuinverwarmingstoestellen zijn complete pakketten. Ook de afstandsbediening is inbegrepen in de prijs.

Cookies | Uw privacy | Bouwjetuinhuis is onderdeel van EXZO